Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Φύγαμε για…δημοτικό!

Στις 19 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης αξιολόγησης της σχολικής μας μονάδας , πραγματοποιήσαμε κοινή δράση με την ΣΤ τάξη του 2ου Δημοτικού σχολείου Μακροχωρίου. Το νηπιαγωγείο μας γέμισε αγκαλιές, παιδικές φωνές και γέλια. Τα μεγάλα μας παιδιά ( γιατί και αυτά όσο και αν μεγάλωσαν είναι παιδιά μας), περιπλανήθηκαν τις τάξεις και τις γωνιές τους και μίλησαν με πολύ αγάπη για την φοίτησή τους στο νηπιαγωγείο. Μαζί θυμηθήκαμε τραγούδια, παιχνίδια αλλά και… σκανταλιές. Η χαρά μας απερίγραπτη.

Και αφού μιλήσαμε και γελάσαμε ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Κάθε παιδί του δημοτικού υιοθέτησε ένα νήπιο και μαζί δημιούργησαν την πρόσκληση της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας. Χέρια μικρά και λίγο πιο μεγάλα έκοψαν, έγραψαν , βοήθησαν.

Μια κοινή μας δράση τελείωσε , αλλά δώσαμε ραντεβού με την καινούργια χρονιά για άλλες δραστηριότητες και παιχνίδια, όλοι μαζί και ο καθένας με το υιοθετημένο νήπιο του.

Οι εντυπώσεις των μικρών μας; Εντυπωσιάστηκαν και ήταν απίστευτα χαρούμενα. ΟΜΩΣ …ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!

 

Ευχαριστούμε το Διευθυντή του 2ου Δ.Σ Μακροχωρίου κ. Παπαχαρίτων Α.  και τη δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης κ. Κορφιώτη Αμυγδαλιά για την άψογη συνεργασία!